Jeg har altid været interesseret i, samt arbejdet med mennesker. I mange år som hjemmehjælper. Senere som Vejleder i A-kasse. I begge job var det væsentligt at finde frem til hvad den enkelte ønskede og arbejde ud fra det, i det omfang det kunne lade sig gøre. Alle fortjener at blive lyttet til og taget alvorligt.


Jeg har forladt arbejdsmarkedet og arbejder fuldtid som behandler. For mig er det en stor glæde at se mennesker få det bedre. Det er altid spændende at se mennesker udvikle sig.


Min mission er, at se dig gå opløftet herfra; på vej til at få det bedre eller måske helt OK.

Min nysgerrighed og videbegærlighed er stor – derfor alle disse uddannelser og kurser indenfor behandling. Jeg ser det som at gå på Universitetet og lære en masse, men man bruger essensen af

det, og designer sit eget – som at bruge kvalitets værktøj.


Mit første kursus tog jeg i 1997, og har arbejdet med behandlinger lige side, Det har selvfølgelig givet mig en rigtig god ballast.

Uddannelser / kurser

Min uddannelse indenfor Kranio-Sakral Terapi: 


KST 1-7
KST børn fra 0-2 og 3-14 år
Nakke og piskesmæld
Ryg og bækken
Bindevævsmassage
Organmassage
Tensegrity
Ansigtsløfningsteknik (ALT)

Neurodynamic


De hertil nævnte uddannelser er taget på det navnkundige Stanley Rosenberg Instituttet.

Andre uddannelser og kurser:


Certeficeret COACH www.nordlys.dk

Øreakupunktur www.ny-energi.dk

Akupunktur www.acunova.dk
Posturologi www.ny-energi.dk
Eksamineret i anatomi, fysiologi og patologi på Zoneterapeut niveau
Stenmassage (hotstone) massage www.stenmassage.dk
Chakrabalancerende massage www.nordlys.dk                       
Soul Body Fusion www.jonettecrovley.com
Access Bars www.leaphillip.dk   

Massage www.nordlys.dk

Lymfedrænage www.nordlys.dk

DORN Metode www.nordlys.dk

Babymassage. www.nordlys.dk                                          

 

DET SIGER VORES KUNDER

Kære Dorte
 "Jeg kan kun varmt anbefale den metode du anvender til rygestop, da den har hjulpet mig.  Jeg har røget 30 - 40 cigaretter om dagen i 25 år . Men efter den første behandling hos dig  forsvandt min trang til at ryge og jeg har ikke siden haft trangen. Det vil sige at jeg har været røgfri siden 1 – 3 - 2011 . Men man skal som vi talte om inden min behandling, gøre op med sig selv om, at man vil stoppe. Så jeg satte først mit forbrug ned i 14 dage, derefter begyndte jeg at bruge plastre, som jeg stoppede med den dag jeg fik min behandling."
 
mvh Jesper

Kære Dorte

"Mange kram og knus til dig; du har givet mig livet tilbage. Du lyttede og hjalp hvor andre ikke kunne. Jeg ved ikke om det nogensinde kan betales, men hvor er jeg glad for at kende dig."
I stor taknemmelighed, M.

"Jeg har i mange år haft reflux - mavesyre i spiserøret - fået medicin morgen og aften og alligevel haft gener gennem hele døgnet.
Behandling med organmassage suppleret med øreakupunktur, har gjort det muligt at nedsætte medicinforbruget til en tablet morgen. Jeg har ingen gener og mærker stort set ikke noget til reflux i lang tid.
I mit tilfælde holder virkningen ca. to måneder, og så skal jeg have behandling igen.
Jeg vil gerne give denne mulighed videre til andre. ´For mig selv har det været en stor lettelse at der er noget der kan hjælpe."
Helle.

"Elias blev født ved kejsersnit d. 3. maj. Han havde siddet fastklemt, hvilket resulterede i at hans hoved var meget fladt i venstre side og hans halsmuskel var for kort og fortykket på højre side. Den 30. maj var Elias til undersøgelse i børneklinikken på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, hvor det blev besluttet at han øjeblikkeligt skulle begynde på fysioterapi, samt at ortopædkirurgerne skulle kigge på ham.
Elias kunne slet ikke dreje hovedet mod højre.
Vi lagde hårdt ud med fys 4 gange om ugen, og Elias blev langsomt bedre. Ortopædkirurgerne havde tilset ham, men mente ikke at fys alene kunne klare problemet, men at han nok skulle opereres. Blot skulle han være lidt ældre, og de ville se ham igen den 2. august.
Det var ikke en rar besked.
Heldigvis blev vi anbefalet Dorte Skov Hansen, Kranio-Sakral Terapeut i Esbjerg. Det skulle have en chance og Elias kom i behandling.
Allerede efter første behandling skete der en mærkbar ændring. Det var tydeligt at Elias kunne dreje hovedet meget mere ubesværet. Elias´ højre øre sad også skævt, men efter anden behandling hos Dorte var det også rettet.
Den 2. august tilså ortopædkirurgerne ham så igen, og Gud ske tak og lov var Elias nu blevet så god at de ikke ville operere ham. Ortopædkirurgen var faktisk ret forbløffet over det fremskridt der var sket!
Elias har fået fire behandlinger hos Dorte, og det har virkelig hjulpet ham og har er ned på 1x fys i ugen nu. "
Søs, 16. august

Alf udtaler om behandlingerne:
"I was really pleased with the series of sessions i had with Dorte. At first I was a little sceptic as many people may feel with something new. but as soon as she started the massage on my face I could see the difference. The whole treatment is fantastic so relaxing and I always saw a little difference after each session. This is a very worth while treatment and one I will be glad recommend 100%"

Britta udtaler om behandlingerne: 

"Meget afslappende
- jeg kan mærke de små og store anspændtheder slipper i ansigtet 
- klarere/ mere liv i huden 
- fuger ved mund/læber og pande afslappes så den "sippede mund" bliver til mere blød og venlig
   linje ved munden.
- selv når jeg ikke har følt mig anspændt/småstresset kan jeg mærke at det giver en afspænding
   /afslapning.
- jeg syntes at det har en positiv "domino effekt", afslapning i ansigt og hals giver også mere
   afslapning i resten af kroppen og psyken
- veltilpashed er en lise for krop og sjæl."

Kære Dorte
"Tak for de dejlige behandlinger.
Hedelund motionscenter havde åbent hus i efteråret 2009, hvor Dorte Skov Hansen var ude og fortæller om sine behandlinger og hvad det gør for ens velvære.
For ca. 6-7 år fik jeg ansigtslammelse i venstre side og det har fortaget sig, men, når jeg ser billeder af mig selv og når jeg bliver træt hænger min venstre side, så derfor ville jeg prøver med disse 6 behandlinger, det skylder man sig selv.
Min ansigts kulør er blevet bedre og min venstre side er ok igen.
Og oven i havde jeg også mistet min lugtesans og den er forbedret.
Så det har været utrolig givtig for mig og det glæder mig at det har været så godt. "
Mange kærlige hilsner
Jytte