Coaching


Coaching har til opgave at skabe læring, refleksion og udvikling. Det er dig der har svarerne, mulighederne og ressourcerne. Som coach hjælper jeg blot med at fremkalde dem, via anerkendende og udfordrerne spørgsmål.
Coaching sammensætter det bedste fra psykologiens verden med menneskekundskab, forretningsforståelse, spiritualitet og filosofi og tilbyder dig en effektiv vej til det liv, du ønsker.

Coaching giver dig uanede muligheder for at bryde mønstre, ændre overbevisninger, skabe nye relationer og opleve livet i fornyet udgave.

Du vil få indsigt i dine handlemønstre og tanker, der hjælper dig til at se dig selv mere klart, og blive den bedste udgave af dig selv, ved at leve i sand overbevisning om dine værdier.


For at få mest muligt ud af coaching, sender du et par linjer om problematikkerne.


Du kan naturligvis regne med 100 % diskretion, støtte og anerkendelse af dine behov og ønsker.


Du kan evt. kombinere coaching og Access Bars

Access bars betyder adgang gennem barrierer og er en behandlingsform, hvor man berører 32 punkter på hovedet for at frigøre gamle mønstre, tanker og følelser. Der er et punkt for hvert aspekt i livet.

Det er som en renselse af din mentale harddisk, og passer godt sammen med coaching.
Personlig udvikling er livslang proces, og jeg deltager selv i en udviklingsgruppe på Nordlys Center, for at være i bedre balance med mine værdier.

Historien om ulvene
En gammel indianer fortalte sine børnebørn, ”i ethvert liv er der en frygtelig kamp mellem to ulve. Den ene ulv er fyldt af frygt, misundelse, vrede, og selvmedlidenhed. Den anden er gavmild, tillidsfuld, medfølelende og sandfærdig.” Det ene barn spurgte ”Hvem vil vinde kampen?” Den gamle indianer svarede ”Den du fodrer”!