Ansigts massage


Efter 50 min. afslappende, blid og behagelig ansigtsmassage, vil du opleve hvor effektiv ansigtsmassage behandlinger kan være. Du kan se resultatet i ansigtet og føle velbehag i resten af kroppen. Processen fortsætter i dybden og vil omfatte alle muskler i ansigtet, hårbunden, halsen, nakken og den øverste del af skuldrene.


Behandlingerne begynder med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv og lymfer. Huden bliver mere levende og får en sund udstråling. Den bliver mere elastisk og ser yngre ud.


En vigtig faktor, når vi ser på et andet menneske, er hans/hendes kapacitet til at give os respons. Er ansigtet frosset i en stiv maske, giver det ingen respons i kommunikationen med andre mennesker. Måske opfattes det som uvenligt. Det er ikke de store bevægelser, men de fine små som betyder så meget. Derfor virker et kirurgisk indgreb ikke ideelt. Rynkerne fjernes, men ansigtet stivner også yderligere - smukt på et foto, men uden liv. Derimod gør ansigtsmassage huden mere elastisk, musklerne mere spændstige og ansigtsudtrykket mere imødekommende.


Ansigtsmassage giver en øget blodtilførsel til hudcellerne. Ansigtet får en naturlig farve, og huden føles blød og elastisk. 


Folk som får ansigtsmassage, er som regel interesserede i at se bedre ud. Mange bliver glædeligt overraskede, fordi de ikke bare ser bedre ud, men også føler større velvære, samt får nogle ”sidegevinster”– f.eks .afspændte kæber, lindre migræne og andre former for hovedpine, samt bedre respons fra andre. Du får simpelthen flere smil.

Ansigtet er sjælens spejl. Hvert eneste øjeblik i vort liv skaber vi, ofte ubevidst et ansigtsudtryk, som er et sammenspil mellem alle musklerne i vores ansigt. Som andre muskler i kroppen er nogle ansigtsmuskler stive, andre stærkt udviklede, mens andre igen bliver slappe og underudviklede. 


De fleste børn har et åbent, umiddelbart og glat ansigt, men hos mange voksne ser vi en dyb såret, stivnet maske, som kun kan udtrykke træthed, sorg, angst eller irritation. 

Ikke så ofte ser vi folk, som udtrykker glæde. Målet med ansigtsmassage er, at slippe af med udtrykkene fra et livs omfattende samling af ulykkelige følelser – og finde tilbage til den afslappede tilstand, som var engang. 


Mange mennesker spænder i kæbemusklerne, og nogle endda så slemt, at de bliver nødsaget til at bruge en bideskinne. Ofte medfører spændingerne hovedpine. Ved at løsne kæbemusklerne med ansigtsmassage kan de blive fri for spændingerne, og hovedpinen forsvinder.


Alt efter behov anbefales 3 behandlinger.